:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Thursday, October 8, 2009

Apa dalam surat khabar

Salam..

Lame gakz la aku tak update blog aku nie..tak tawla kenape malas sangat rasenye nak mengupdate blog nie..aku rase semua bloggers pown rase cam ape aku rase kowt..huhu

Hurm..post kali nie aku nak share sket la ngan korang tentang teater yang aku usha tadi kat auditorium library..

Kayh..teater nie mase mule-mule agak lambat ngan at first dowang cire pasal politik-politik..ade penulis harakah..utusan melayu pon ade..dengan kisah masalah-masalah ahli politik..and ade 1 part nie ade la dorang nie tiru sebijik cam pengerusi PKR tu..haha..part tu cam tricky and catching eyes sket la..quite nice gakz dat part..

Then..dorang cite pulak pasal masalah sosial remaje..ade 3 watak atas pentas..ade yang jadi gay..ade yang jadi pengkid and ade yang jadi bapuk..huhu..part nie okay la..ape yang menarik part nie si bapuk tu..sangat menarik minat and mencuit hati penonton..huhu..ngan pakaian agak seksi..memang jadi bahan usikan penonton..huhu

Then..beralih lakx kat part keluarg..ade 2 situation kat sini..yang 1st pasal suami isteri nie..yang isterinye nie seyik merungut-rungut lelaki die tu asyik kalah kewr ngan dye kat ranjang..haha..then macam-macam usaha la yang laki tu buat termasuk la makan pil kuat..kayh yang 2nd situation tu cam kisah lelaki nie ade isteri dua and bercadang nak tambah lagi 1..huhu..cam masalah poligami la lebey kurang..huhu

Next beralih lakx kat part kesibukan ibu bapa sampai mengabaikan anak-anak mereke..part nie cam agak sedih gakz la..hurm..congratez lorh kat G ngan babak nangis2..agak comel la di situ ngan pakai baju dekola rendah nye..hehe..pastu pegang teddy bear busuk dye..haha..seryes meremang gakz la bulu roma aku..huhu..

Pastu..part artis-artis lakx..macam-macam la name artis keluar cam norman judge, ustaz bakhil, siti nurhalija, abby adabi and ramai lagi la..huhu..kalo dah keluar name dorang nie korang pikir la sendiri eek ape masalah dorang..huhu..okay lorh with the wartawan havoc2..huhu..then ade gakz cite sal yang gal kene sebat tu..huhu..

Ha..tu je la kowt pe yang aku nak cite nie..thumbs up!! la kat korang..korang really do a great job..keep it rolling kayh!!
cya..chauw

2 comments:

Anonymous said...

lamenye xdgr cite2 tbaru..:)

Azrizal Hussin said...

hehe..bz sket la..t update eek..
huhu

There was an error in this gadget