:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Thursday, August 27, 2009

burn the midnight oil..

Salam..

Fuhh..minggu nie agak pack gakz lorh aktiviti aku..hurm..esok jewr aku ade quiz and test calculus..
wish me luck lorh for dis subject..huhu..so aku tak let la maen2 lagi..bajet gile..

hurm..so far pose and tarawih still going on la..alhamdulillah..mybe ade la keberkatan sket test and quiz smua dalam bulan pose..huhu..tpi masalahnye skang mende yang paling sinonim ngan bulan pose iaitu tidow..:P

haha..hope aku kuatkan semangat tuk mengelakkan selalu sangat tidow terutamanye petang la..hujan pulak, lagi la sdap tidow..mate rase berat jewr nak bukak..haha..

haha..2 je la kowt tuk post kali nie..x de idea la..nak menaip pown tak larat..pose la katekan..haha..alasan semate-mate..kayh..wish me luck for calculus test..:)

Sunday, August 23, 2009

Mantap lorh

Salam..

Alhamdulillah berjaye jugak aku menghabiskan ramadhan yang pertame ari nie ngan jayenye..
urm arinie cuace agak sejuk..hujan dari pas sahur sampai petang kowt..best gile..
pastu panas pown x berape nak panas..

Arinie gakz aku pergi tarawikh pertama aku..hehe..semalam bukan escape eek!!ade test material kowt semalam..huhu..

Kat sini gakz tak terlambat kowt nak wish kat korang2 semua selamat menjalani ibadah puase dalam bulan ramadhan nie ngan jayenye..kalo boley iany
e lebey baek dari ramadhan yang lepas..;)


Friday, August 21, 2009

shooting star!!

Salam...
Wah..this week aku ckp amng bz week lorh..hurm dah
la jumaat nie de test material..
quite banyak dye punye percentage 30% tu..huhu..okay..i'll try my best..

tapi semua tu tak mematahkan semangat aku nak settleka
n assignment BM..cik Mar nye pasal en..
tadehal la..alhamdulillah la group aku dah settle 2 parts..

Kat bawah nie adela ktowg sempat snap picmase kitowg g skatting kat Sunway Pyramid..
seriously aku enjoy..huhu


cool weyh..


berpose lakx kat dlm 2..x jatuh 2..:P



berpose sket kat..hehe..:P



haha..2 jela pic sempat upload..malas la nak upload banyak2..pada u all yang tak try lagi better korang try..seriously its fun!!!

Sunday, August 2, 2009

What a day

Salam..
Just to conclude la weekend aku yang penuh ngan aktiviti nie..hoho..
Urm..ari sabtu actually aku g Shah Alam..camnie cite nye aku nak kua ngan sowang nie tapi aku tak gtaw dye aku gtaw member dye..then member dye pandai2 la 'kencing' dye pape kan..
Kirenye cam aku wat suprise la en..then venue ktorang jumpe kat pas..ups bukan Parti Seislam Malaysia eek tapi Plaza Alam Sentral..huhu

So alkisahnye terkejut la dak tu..thankz la kat cik siti coz berjaye wat plan dye..huhu..at first kat pas tu cam suasane tegang la gakz then lame-lame kendur blik..huhu..eerr..cam merepik jewr aku nye penggunaan bahasa nie..haha..senang cite dye cam 
mara la mule-mule..lame-lame okay la..Then after smua dah okay ktorang gi la lunch kat kopitiam..urm..okay la not bad..then kitorg g wat baek dlu g solat zohor pastu baru g bernjoy2..haha..g arked n karok..hoho..aku pown tyme seseme nie..so nak karok pown cam tak sedap een..huhu..aku sempat la snap pic dowang nie yang enjoy berkarok..



muke bapak khusyuk nye karok..huhu..btw dasat dak2 nie karok..huhu..tpi pitching and vibrato jage..:P


Then after 13 song kitorg karok ktorg balik lorh coz jam pown dah kul 6..aku janji ngan mak aku sampai kul 4..haha..btw parents aku datng kl..dats y la aku balik ampang..then sampai kat stesen cempaka ade dalam kul 8 kowt..then tunggu la dowang pick up..nasib baek tak kene lecture ngan maka aku..huhu..then aku follow jela dowang gi ne2...bro aku nie baru jumpe port maple baru lakx tepi jalan kat area ne aku tak pasti..so dye bawak la..ktorg bantai la makan2 smua..aku layan teh tarik ngan mee rebus jewr..nice gakz la food kat sini..tempat pown kondusif gakz..Then aku ingat teros balik..tengok2 singgah lakx kat tesco ampang..adoyai..ponat den..follow jela..sambil tu orang kate sambil menyelam minum air en?aku beli jela "product" makanan aku banyak2..huhu..then kul brape ntah sampai umah..around 12 lebey kowt..


Yang nie lakx ari ahad nye aktiviti..fuhh..pack gile weekend aku..aku gi kenduri cousin aku kat salak selatan kowt..susah gakz mencari coz ktorang tak taw alamat rumah dye..ish..dahla kedek kad kahwin..call pown hp pakcik aku rosak..wth weyh..maw panas dek kete ku naek..masing2 dahla panas baran family aku..huhu..aku je cool..keke..sampai uniten lepak jap kat gerai luar pagar tu..layan bayam goreng, cempedak goreng, cendawan goreng, cendol, air kelapa n pe ntah lagi..


wah..tu je la kowt cite aku..penat menaip..belum terlambat nak ucapkan samat ari ahad..huhu..;)
There was an error in this gadget