:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Thursday, May 6, 2010

Jatuh Cinta

Salam and Hye All..

Aku akui la cuti nie aku lebih banyak tengok tv..especially drama n AF..huhu
kalau nak cerita kesemua drama yana aku tengok alamak sampai pagi esok pun korang baca x abes kan?haha..so elokla aku cite top list drama yang buat aku ketagih and jatuh cinta kat lisa surihani cite 2..sure sangat la kalau publish image nie korang automatically taw la en..
1 family aku layan kowt..cte hot nie..better yang x try tgk lagi tgk la yea sebelum terlambat..





Cerita nie plot dye ok sedap..pesona dye mantap..ceayh dh cama adlin la pulak aku nie..ok la..Dani dalam cite nie sangat bagus lakonan dia sampai ley wat orang benci kaw2 nye..aku pown sape..geram2..yang tambah geram aku sebab kecomelan awek anak adam n maya amani name dya..alamak sangat super duper comel kowt dye 2..:)










comelnye dye..haha..anak sape la nie kan..petah lakx bercakap...try usha video bawah nie..:)




p/s : kalo aku amek jdi anak aku bley x?wakaka..:P

Monday, May 3, 2010

Terbaik

Salam and Hye all..

Dikala cuti nie macam-macam lakx aku kena wat..agak busy jugak la..
tapi disebabkan aku nie ada la darah penang sket mang tak sah la kalau x layan nasi kandar ke apa ke..mang 1 of my favourite la..hehe

kayh tapi kali nie aku tak nak cite pasal nasi kandar..tapi ade jugak la related sket..korang try la tngok gambar bawah nie yea..jangan terliur!!:)





Kat sini orang panggil dia nasi ganja..1 of the famous place kat ipoh nie kat restoran Yong Suan..
seriously korang akan jadi addicted cm penagih kalo korang rase penangan nasi nie..
sape2 nak try jom r turun ipoh..aku bawak n belanje..:)
kayh2..x de pape nak cite dah..masih dalam mood holiday..


HAPPY HOLIDAY

p/s ; rindu berfutsal..jom semestian!!
There was an error in this gadget