:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Sunday, October 10, 2010

101010


Salam and Hye all..

Menuju ke penghujung sem nie teramatlah busy keterlaluannya dengan esaimen bertimbun-timbun lagi projek bersepah-sepah kena siapkan..haishhh..terasa te
kanan menjelang exam.. bila masa nak study, bila masa nak dating bila masa nak wat semua benda..nangis2..atoy..
alhamdulillah semalam dah selesai sesi register subject..happy..^_^





Ikutkan mang malas nak update nie tapi memandangkan aku suka sangat dengan tarikh hari nie 10.10.10 terpaksa suruh org update gak la tulis..huhu..besar sebenarnya besar pengaruh angka 10 nie klo korang nak tahu. Usha gambar2 bawah!=]






























macam x de kaitan sangat je..tapi apa-apa pun ramai la ske angkan 10 nie..huhu..so ramai jugak la yang gatal kahwin hari nie sebab tarikh senang ingat kan? huuhu..Selamat Pengantin Baru!

p/s : pray me and wish me luck for my final!=]


There was an error in this gadget