:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Sunday, December 12, 2010

Please



p/s : need somebody..wish me luck for uniten cup..upsss..im not recover yet..how?aaaaaa

Saturday, December 4, 2010

Twenty five

Salam and Hye all..

memandangkan ade yang suruh update blog tak ade idea so kena tag kena la gak kan buat..ditag oleh mak cik Afifah Ramli..=p


" once you have been tagged , you are supposed to write a note with 25 random , things , facts or goal about you . at the end , choose 25 people to be tagged . you have to tagged the person who tagged you . if i tag you , its because i want to know about you "


1. nama Azrizal Hussin boley je panggil koci, rizal, azri, riz, zal, azrizal...haha..smua nme 2 org pna panggil

2. sangat sensitif dengan cahaya sbub mungkin silau yang tinggi..=]

3. sangat2 so into Arsenal..die hard fan! =p

4. menulis dengan tangan kanan tapi sepak bola kaki kiri..kidal yang x berapa kidal!

5. suka kale merah n hijau the most! prubahan berlaku sebab masa sekolah menengah suka biru terlampau..^^ eh ribena sekali ye!=p

6. fan of kari kot..haha..klo makan kat kedai ke mesti cari kuah kari..sah2 orang utara..=p

7. penggemar perfume..ade 3 perfume saya ada..umbro, CK, dunhill desire..tuka2..=]

8. ahli2 rumah saya means ayah n abng2 n akak penggemar jam..x perlu la nk gtaw koleksi jam mereka..kalau kat rumah juz imagine kat toilet pon ada jam..xyah la ckp brape byk jam dinding..heee..same goes to me kot..suke jam!^^

9. suka kasut jugak..tapi 4 pasang kasut saya kena curi mase dekat amanah dulu..T_T

10. suka gula2 cloud 9..someone tolong bgi saya 1 balang!=p

11. ade beberapa koleksi novel harry potter..tapi yang first novel sorceres stone hilang tertinggal dalam bas masa skola dulu..=[

12. dekat rumah memang banyak stok carbonated drink! coz ayah rajin membeli air 2..kadang2 dekat stor berpuluh-puluh ade..heee

13. suka kacang tapi tak boleh makan banyak kulit sensitif..ok gedik! =p

14. tak suka panas..erk..ok gedik sekali lagi..=p

15. sorang yang malas untuk charge hp!sbub 2 guna nokia..=p

16. suka cerita2 P Ramlee..kalau nak tanya2 boleh la..tettt ^^

17. boleh melelapkan mata beberapa minit je..malam la..siang x kot!susah!

18. love chemistry and maths..=]

19. beg hilang baru2 nie..banyak barang2 x brharga tpi penting n sayang dalam 2..=[

20. suka vacation tapi selalu family vacation saya kena tinggal..adeh..

21. x de sikat n x pna pkai sikat sikat rambut..ehh..btol kn ayat? =]

22. kuat makan!kot..=p

23. x suka pergi klinik, hospital and yang sewaktu dengannye..

24. love running!

25. ta suke 25 soalan nie! hahaha


p/s : penat menjawab..aaaaa...wekkk!



There was an error in this gadget