:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Tuesday, September 22, 2009

Selamat Hari Raye

Salam

Dah musim raya nie ape lagi mood raye jewr la kejenye..tak kire post blog kewr, radio kewr, tv kewr semuanya mood raye je keje..haha..so aku pown nak amek kesempatan kat sini nak la jugak kat wish..

So still x salah la en walaupun aku lambat sket wish kat korang nie coz baru jewr raye ketiga kowt..huhu..Raye kan sebulan..so tak de hal lorh..hoho..

So di raye ketiga nie aku berbesar hati nak wish korang "Selamat Hari Raya n Maaf Zahir dan Batin".. Semoge raye kali memberi kite semua satu keberkatan selepas selesaoi sudah mengerjakan ibadah puasa..insyaallah..

SO lemang, ketupat, rendang, kuih raye korang balun la puas2..setaun sekali je la kate kan..Pade mereke yang seangkatan ngan aku amacam kutipan duit raye?haha..berangan la korang nak dapat lebey2..ha..raye2 jugak tapi pada sape yang nak amek exam kewr pape jangan lupe lakx nak study..

haha..tak ade ape nak cerite dah..hope raye nie dapat mengeratkan silaturrahim dengan family, sedara-mara, jiran tetangga n sesape je la yang berkaitan dalam hidup nie..huhu
Aku nak balik kampunh aku rinie..jom2 kewr penang..anak mami tunggu che' nak pi sana..

Adios~


Monday, September 7, 2009

fuhh...betul-betul ho liao

Salam..

This week mang schedule aku nie mang tak terk
ate packnye..weekend pown tak berape nak weekend..huhu..

sabtu ri yue cernye cam nie..kitowang gi la genting ngan semangat waja and mata bersinar-sinar..ingat ley la siapkan assignment BM nie..dokumentari nie..adoyai..then when dah sampai kat genting tu kitowng pown teros la gerak kewr snow
 world..then pe yg kitorang nampak?guess what?

sedey jewr kitowng nie..snow tutup berape lame ntah coz dowg nak wat mantainence..pergh..pe ntah ang tu bebel2 ckp dowang nak import dari negara-negara luar la pe la..haha..aku setuju jela..pe ley wat kan...sob3..sedey sial..baru jewr nk main salji..:P

then kitowang tenangkan diri pk la pe yg kena wat semua..then kitowng juz record introduction tuk setiap topic assignment kitowang..agak lame gakz la kitowang lepak kat luar tu..nak tunggu sowang2 direcord..sejuk gakz la genting..kabus tak yah cakap la..hoho

then ade balance2 mase kitowang juz ronde2 cuci mate jewr di bulan pose nie..:P..yela, nak wat ape jewr..kitowang nye bus blik kul 7.30..rase rugi lakx tak gi cuci mate..huhu..sempat gakz la beli coklat semua kat genting 2..

some pic dat sempat kitowang snap

baru tiba~




Ahli kejora tapi kehilangan sowang..





masing-masing ngah menghafal skrip..:P


There was an error in this gadget