:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Tuesday, September 22, 2009

Selamat Hari Raye

Salam

Dah musim raya nie ape lagi mood raye jewr la kejenye..tak kire post blog kewr, radio kewr, tv kewr semuanya mood raye je keje..haha..so aku pown nak amek kesempatan kat sini nak la jugak kat wish..

So still x salah la en walaupun aku lambat sket wish kat korang nie coz baru jewr raye ketiga kowt..huhu..Raye kan sebulan..so tak de hal lorh..hoho..

So di raye ketiga nie aku berbesar hati nak wish korang "Selamat Hari Raya n Maaf Zahir dan Batin".. Semoge raye kali memberi kite semua satu keberkatan selepas selesaoi sudah mengerjakan ibadah puasa..insyaallah..

SO lemang, ketupat, rendang, kuih raye korang balun la puas2..setaun sekali je la kate kan..Pade mereke yang seangkatan ngan aku amacam kutipan duit raye?haha..berangan la korang nak dapat lebey2..ha..raye2 jugak tapi pada sape yang nak amek exam kewr pape jangan lupe lakx nak study..

haha..tak ade ape nak cerite dah..hope raye nie dapat mengeratkan silaturrahim dengan family, sedara-mara, jiran tetangga n sesape je la yang berkaitan dalam hidup nie..huhu
Aku nak balik kampunh aku rinie..jom2 kewr penang..anak mami tunggu che' nak pi sana..

Adios~


4 comments:

maiyah said...

Salam lebaran adik :)

Azrizal Hussin said...

selamat hari raye akak!!!

pencari sejati said...

salam aidilfitri
maap zahir dan batin

Azrizal Hussin said...

samat ari raye naqib!!muahx

There was an error in this gadget