:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Sunday, November 22, 2009

Worthwile

Salam

hurm..minggu nie mood aku agak suram sikit la..aku pown tak taw ape sebenanye punca..
takowt result kewr?pasal kawan kewr?lesen kewr?moto kewr?kerete kewr?

aku pown tak tawla..setiap hari try muhasabah diri..tapi still tak dapat lagi cari punca mende nie..
haha..lupekan la sekejap..
tiba-tiba aku layan-layan la lagu..lagu ape tah..then tertangkap la aku ngan rangkap nie..

"Cause I'm feeling nervous
Trying to be so perfect
Cause I know you're worth it,
You're worth it, Yeah"

ape kaitannye eek?hurm..

confusing...!@#$%^&*()

Friday, November 20, 2009

Cabaran

Salam..

Alhamdulillah segala bende yang aku plan mase cuti nie berjalan dengan lancar..Everything dah settle..

Sekarang ape yang mencuakkan and menyeramkan aku nie result nie bakal keluar..
harap-harap dapat result okay..

Dah dapat result means kne start new sem la en?hoho..adoyai..cepatnye cti en..tak ley kewr pinjam alat doraemon stop jap waktu?kalo boley kan best..huhu

papejela..pape pown saki baki cuti nie aku nak gune semaximum mungkin wat mende yang menyeronokkan diri..

Masih lagi mood cuti..so selamat bercuti
(:

Friday, November 6, 2009

OhH assignment

Salam

Alhamdulillah hari nie aku dah berjaya siapkan assignment group pro E aku..aduii..perit tak terkata kowt aku nak siapkan..berjage tak tidow la jugak dalam minggu nie..huhu

adeh..happy la jugak coz aku dah betol2 free n boley lepak2 cuti nie..huhu..tak sabo towl nak bali nie..Everything done kowt presentation pown smooth gakz..thankz to Dr Judha sangat baik..

dah2..aku nak lupekan ape2 semua pasal assignment kewr exam kewr..time to rest n enjoy sepuas-puasnya..hehe..bile lagi kan nak enjoy..

sekarang aku nak tuka mood aku kewr mood holiday..

Happy holiday guys!!!

Monday, November 2, 2009

Oh exam

Salam..

hurm..oh tidak!!oh exam!!..adeh..tapi aku bukan baru nak start exam..aku dah habis kowt..huhu
alhamdulillah dah abes la menelan azab untuk sem nie..

Susah kowt paper kali nie..hope aku ok jewr..amiin~hehe..aku balik pas aku settlekan semua assignment tertangguh aku nie..adeh..pro E (group assignment)..maybe dalam this week lorh aku balik..huhu..

So pastu baru la fikir ape yang nak wat tyme cuti..huhu..gudluck la to all!!
Enjoy your holiday!!!
There was an error in this gadget