:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Friday, November 6, 2009

OhH assignment

Salam

Alhamdulillah hari nie aku dah berjaya siapkan assignment group pro E aku..aduii..perit tak terkata kowt aku nak siapkan..berjage tak tidow la jugak dalam minggu nie..huhu

adeh..happy la jugak coz aku dah betol2 free n boley lepak2 cuti nie..huhu..tak sabo towl nak bali nie..Everything done kowt presentation pown smooth gakz..thankz to Dr Judha sangat baik..

dah2..aku nak lupekan ape2 semua pasal assignment kewr exam kewr..time to rest n enjoy sepuas-puasnya..hehe..bile lagi kan nak enjoy..

sekarang aku nak tuka mood aku kewr mood holiday..

Happy holiday guys!!!

2 comments:

Wo0dBuRy CraZEe said...

happy2 hols!!!!

Anonymous said...

ye!!hpy jge dh abes esemen...:)
jom2 b'bali sesama..
hehe

There was an error in this gadget