:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Sunday, August 2, 2009

What a day

Salam..
Just to conclude la weekend aku yang penuh ngan aktiviti nie..hoho..
Urm..ari sabtu actually aku g Shah Alam..camnie cite nye aku nak kua ngan sowang nie tapi aku tak gtaw dye aku gtaw member dye..then member dye pandai2 la 'kencing' dye pape kan..
Kirenye cam aku wat suprise la en..then venue ktorang jumpe kat pas..ups bukan Parti Seislam Malaysia eek tapi Plaza Alam Sentral..huhu

So alkisahnye terkejut la dak tu..thankz la kat cik siti coz berjaye wat plan dye..huhu..at first kat pas tu cam suasane tegang la gakz then lame-lame kendur blik..huhu..eerr..cam merepik jewr aku nye penggunaan bahasa nie..haha..senang cite dye cam 
mara la mule-mule..lame-lame okay la..Then after smua dah okay ktorang gi la lunch kat kopitiam..urm..okay la not bad..then kitorg g wat baek dlu g solat zohor pastu baru g bernjoy2..haha..g arked n karok..hoho..aku pown tyme seseme nie..so nak karok pown cam tak sedap een..huhu..aku sempat la snap pic dowang nie yang enjoy berkarok..



muke bapak khusyuk nye karok..huhu..btw dasat dak2 nie karok..huhu..tpi pitching and vibrato jage..:P


Then after 13 song kitorg karok ktorg balik lorh coz jam pown dah kul 6..aku janji ngan mak aku sampai kul 4..haha..btw parents aku datng kl..dats y la aku balik ampang..then sampai kat stesen cempaka ade dalam kul 8 kowt..then tunggu la dowang pick up..nasib baek tak kene lecture ngan maka aku..huhu..then aku follow jela dowang gi ne2...bro aku nie baru jumpe port maple baru lakx tepi jalan kat area ne aku tak pasti..so dye bawak la..ktorg bantai la makan2 smua..aku layan teh tarik ngan mee rebus jewr..nice gakz la food kat sini..tempat pown kondusif gakz..Then aku ingat teros balik..tengok2 singgah lakx kat tesco ampang..adoyai..ponat den..follow jela..sambil tu orang kate sambil menyelam minum air en?aku beli jela "product" makanan aku banyak2..huhu..then kul brape ntah sampai umah..around 12 lebey kowt..


Yang nie lakx ari ahad nye aktiviti..fuhh..pack gile weekend aku..aku gi kenduri cousin aku kat salak selatan kowt..susah gakz mencari coz ktorang tak taw alamat rumah dye..ish..dahla kedek kad kahwin..call pown hp pakcik aku rosak..wth weyh..maw panas dek kete ku naek..masing2 dahla panas baran family aku..huhu..aku je cool..keke..sampai uniten lepak jap kat gerai luar pagar tu..layan bayam goreng, cempedak goreng, cendawan goreng, cendol, air kelapa n pe ntah lagi..


wah..tu je la kowt cite aku..penat menaip..belum terlambat nak ucapkan samat ari ahad..huhu..;)

4 comments:

pencari sejati said...

yay!!

berjaya juga ko ad kolum untuk mengomen...

hahaha

tahniah!!

pencari sejati said...

1st drop komen

najihah iman said...

mcm kenal jek bdk2 dlm pic tu..=P

Azrizal Hussin said...

haha..knl kewr?
huk3..salah org nie..huhu

There was an error in this gadget