:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Wednesday, June 17, 2009

Demam tak berape nak demam

Salam...

Korang semua sedar kewr yang sekarang nie ade tournament bola sepak yang tak kurang hebatnye..Confederation Cup 2009..Pada sesape yang tak taw tu, nie aku nak ceritakan sket kat korang..hurm..actually kejohanan nie just for team2 champion..contoh Juara Eropah, Spain..Juara Dunia, Italy..Juara Asia, Iraq..Juara Afrika, Mesir..Juara Ocenia, New zealand, Juara Amerika Selatan, Brazil..Juara Amerika Utara, USA..n last but not least the host Afrika Selatan..

So bertempur la team2 nie nak tentukan juara sebenar di muka bumi nie atau dalam erti kate lain juar segala juara..tapi asal eek taun ni nye cam tak meriah jep tournament nie..still wondering..haha..kewr aku jep yang tak siasat perkembangan orang?haha..anyway one of my favourite team ade kat tournament nie..so aku terpakse la support..walupown demam bola semakin berpudar coz EPL dah abes en..dats y la tjuk blog aku sebegitu..huhu


ha kalo korang nak taw nie la logo Confederation Cup tu..okay la not bad















Hurm..so wat korang yang pencinta bola..support la ekk..huhu

"Makan bola, Tidow bola, Minumlah Tesco Cola"
ahak3..cya...;)

No comments:

There was an error in this gadget