:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Sunday, March 21, 2010

Open Day

Salam and Hye all..
Dalam kesibukan menjelang final nie, aku sempat lagi kowt nak jadi sukarelawan untuk open day Uniten..Quite best because this is new experience..Macam biasa la kalau jadi sukarelawan kat Uniten nie mestila dapat segala-galanya free..baju, topi, makan and macam-macam lagi la..
Hurm..aku tak la busy sangat semua coz aku just jage kat amanah je..tak ramai la parents yang datang..ade la dalam beberapa parents yang concern datang la menjenguk rumah contoh amanah..mang bersih habis la tapi still kalah dengan kebersihan rumah aku la..haha

Nothing to say..Just happy to be selected as one of the volunteers and doing part of my job..
hurm..nie semua antara gamba awek yang sempat aku snap kat COIT tdi..hehe


















8 comments:

afifahramli said...

bang,
nk tnye buleyyy?
uniten best x?
hehe..

Azrizal Hussin said...

erk..sengal pipah..
uniten best sbub ade org hot n star cm cik pipah kite nie..haha
(:

afifahramli said...

saye dgr..
kat uniten..
ade star..
wahhh..
ni nk masuk uniten ni :P

Azrizal Hussin said...

ouh..memang2..star 2 dhla hot..
comey..eeerr..pe lgi eek?
name dye kucing belon(bukan name sebenar)..haha

so kne la join yea..
(:

afifahramli said...

haha..

aiseyyy..

mne dtg kucing belon ni?

Azrizal Hussin said...

hahaa..tataw2..
sape mkn cili die rase pedas..lalala

kan2 kucing belon?
:P

afifahramli said...

huu,

xtau nk ckp ape..
da lme x dgr..
tu yg cam tkejut

huhu

Azrizal Hussin said...

haha..chill la pipah..
blushing2 pulak..hehe
(:

There was an error in this gadget