:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Monday, March 1, 2010

Havoc

Salam...

wah..dah agak lame dah x tulis blog nie..tibe-tibe time2 ngah sunyi nie rindu pulak nak tulis and luahkan ape yang tersirat di hati..eceh..

Semalam aku ade test linear..seriusly this week kind of busy jugak la Linear+Static+DE..nyum2.. yummy..a great combination..huu

Kayh lupe kan jap pasal test semalam ade mase terluang aku pown membuang la mase ke Bukit Jalil..ade ape eek kat Bukit Jalil..hehe..JOM HEBOH kowt..huu..mang habis heboh la..
kitorang g dalam pukul 4 lebey..

Dekat je kowt Bukit Jalil..Pergh hujan pulak kitorang kat situ..haishh..berteduh la kitorang kat bazar-bazar ade kat situ..hehehe..

COp2..nk tunjuk kat korang logo jom heboh sat..huu



ha..2 je nak tunjuk....pastu ape lagi kitorang round2 la semua bazar n try barang2 yang free..yang penting maya karin gode i kowt..huu..tak la cun sangat pown actually..=]
kitorang stay kat sane sampai konsert..huu..terbaek ouh kak mas n black..hehe

































5 comments:

afifahramli said...

kak mas ngn black?

aww.. didn't like..

:P

Azrizal Hussin said...

haha..ok pe..

idup dangdut!!!

keke..i loike

afifahramli said...

wow,
dangdut?

senggol senggolan cubit cubitan?

huhu ^^

Azrizal Hussin said...

haha..aku bosan dengan cintamu..huu..
pergi5x dari sisiku..
haha..
ecece..suke gakz dye dangdut eekk..
haha

afifahramli said...

haha..

menyambung pulak..

aaa.. mane suke..
da tawu title,
da ckup bagus sbenanye tu..

=)

There was an error in this gadget