:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Tuesday, March 9, 2010

Aku nak jadi bintang

Salam and Hye all...

Rasa macam janggal lakx tak update blog nie..even baru berapa hari jewr tak update..huu
Hurm..nothing pun nak share just nak share la kat korang yang tak berkesempatan nak pergi tengok teater amal tadi..

Aku at first memang semangat sikit nak tengok bende-bende camnie..so aku pown mendatangkan lah diri ke teater library..kitorang agak lewat jugak la sampai..around 9.15..Lucky part hot tak lepas lagi..:P

So aku just nak cerita sinopsis la teater nie..

Teater ini menceritakan tentang cita-cita seorang kanak-kanak yang bernama Maria. Bintang telah menjadi minat Maria dari kecil, sehingga dia ingin menjadi salah satu daripada mereka. Di dalam perjalanan hidupnya, dia telah bertemu dengan Alex, seorang lelaki yang hidupnya hanya ada Maria. Namun begitu, Johan muncul Johan yang yang hanya menjadi bintang titipan kepada rentetan kehidupan sehariannya. Sepanjang karier Maria terdapat pelbagai konflik yang menjadi reflek kepada realiti kehidupan. Kesudahannya ketiga-ketiga watak iaitu Maria, Alex dan Johan mati..Maria dan Alex dibunuh Johan manakala Johan membunuh dirinya sendiri kerana sifat terlalu mencintai Maria..


Komen :

kurang menarik sebab mcm semua x teratur... ada yang lupa skrip..terlalu makan masa.. watak masing-masing cam kureng.. banyak props sangat..lebih banyak adegan tidak berdialog..lagu tidak kene dengan situasi..


pergh..byk gile komen aku..haha..tak taula..itu dimata aku and orang sekeliling..terpulang la kepada orang lain..

Rating :

2/5 star

Hurm..but anyway good job..

"Luck is what happens when preparation meets opportunity"

15 comments:

afifahramli said...

manyakk komen betol atok sorg ni..


:P

Azrizal Hussin said...

haha..2 la pasal dh ley jdi judge nie..
berbakat n mantap x komen2 den?
haha..haish..makcik2..atok den mang teror komen..sme la cm cucu dye yg mude nie..kn mak cik?

najihah iman said...

huh...sejak bile jadi 'ajai' ni :p

Azrizal Hussin said...

haha..2 la pasal..haishh..
bakat terpendam nie..huu

:P

afifahramli said...

eee..

perasan mude benau!!
takmaluuuu..
haha

Azrizal Hussin said...

sian den yang mude nie dikatekan tue..x sian eek mak cik?
cm nie la..tacink sket..sob3
huu..:P

afifahramli said...

ololo..
nk tacink..
panggil org makcik takpe la pulak?
ini tak adil..
huhu

:P

Azrizal Hussin said...

erk..yela ta panggil mak cik dh secare sengaje..
klo x sengaje x pe kn mak cik?
ups..lalala
(:

afifahramli said...

kalo camtu..

atok pn, mesti r boley..
kalo x sengaje..
kan?

^^

Azrizal Hussin said...

erk..haha..cop2..
nk btulkn..atok=kudin
pipah=mak cik..den=papejela yg lebey mude..
rase klo cm nie bru la org rmai setuju..huu

afifahramli said...

mne ade org rmai setuju..

kudin sorg ckup ah..

ni tak..

=(

huu..

Azrizal Hussin said...

haha..yela2..cik pipah..
x de mak dh..salam perkenalan..
wah..cm poyos je ayt 2..x ley bla..
haha

afifahramli said...

haa..

baru cool!

:)

eh.. x poyo pon..
haha..
ok what :P

Azrizal Hussin said...

haha..mantap!!!+padu!!!..

erk..den saje je ckp..mang taw den x poyo..lalalala..

(:

afifahramli said...

alamak..

perasan sudaa

aisey.. haha

There was an error in this gadget