:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Monday, April 9, 2012

Ayam Penyet-ing



Restoran ayam penyet AP ni baru dibuka untuk cawangan Ampang. Jadi selepas penat shopping buku dekat Kinokuniya KLCC saya dan seorang kawan saya singgah dekat restoran ni. Lunch katenye. Urmm...not bad. Overall ok. Worth to try la :)




Set yang dipesan dah sampai!


Kalau tau ayam dia banyak macam ni baik share je. Kan da tak larat nak habiskan. Sharing is caring katenye. Ayam dia boleh tahan besar jugaklah kalau nak makan seorang. So better share je lain kali kalau datang sini lagi.




Ayam penyet ni sedap oh. Kerak dia pun best woo :P



Urmm...kalau nak dibandingkan dengan Wong Solo...kicap dye kureng sikit la...yang dekat Wong Solo lagi best...lagi harga dekat AP ni mahal sikit...ayam penyet ni saje dekat RM8.90 kalau tak silap. Belum nasi dengan air. Total makan dua orang dalam RM 30 jugakla. Kalau dekat Wong Solo set ayam penyet dye RM10 sahaja termasuk air dan nasi sekali.





Yang ni bandung cincau dia. Chantek kan? Teruja tak nak minum? Hihihi :B


Minuman ni namanya Bandung Cincau la tapi nampak macam special sikit. Sebabnya presentation minuman ni menggunakan teknik layering (rasenye sume orang tau kot). Chantek pun chantek sedap pun sedap. Nyumm nyumm nyumm!! ^_^



Ok that's all for the interesting journey to be shared with u guys. See ya!





No comments:

There was an error in this gadget