:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Tuesday, August 31, 2010

Mood

Salam and Hye all...


Sorry la bloggers lame sangat la x update blog..nak kate bz x la sangat tapi tah la mungkin x terbukak mood tuk update..n now tiba-tiba lak semangat nak update even x de topik yang best sangat pun..huhuok la ni la 1st post aku sem nie n insyaallah akan keep on update..hoho..Rasenye masih x terlambat lagi nak wish Selamat Hari Raya Salam Ramadhan..Di 10 malam terakhir nie hopefully kita semua dapat puasa penuh n dapat menemui malam Lailatul Qadar..insyaallah..

Ok untuk Malaysia ku sayang Selamat Hari Kebangsaan yang ke-53..Alhamdulillah kita duduk di negara yang aman..perjuangan tokoh-tokoh kemerdekaan jangan dilupakan yea..huhu
so kepada korang semua ley la korang decorate rumah korang dengan bendera Malaysia sambil tergantung ketupat ke..pe salanye kan cantik pe..huhuorait2..nie ada la sedikit gamba-gamba aku meronggeng time program gerai+Kemudi+muhibah+supers.. ..huhu..sorry la lambat sket bru nk show..:p




















p/s : good luck tuk mereka yang ade test lagi k!!

11 comments:

Laila Azwa said...

wow2....star update blog r..slm kemerdekaan!!

Azrizal Hussin said...

haha..siot r..wow artis hot komen..huk2
=D

Laila Azwa said...

siot?ceh...artis?spe arts?azrizal hussin = star + arts yg hotzzz gitu2..

Azrizal Hussin said...

ala laila..nme pon cm artis hot..x cm den..aiseh..
nk sign plis!!!

Anonymous said...

akhirnyaaaaa kocis hapdate blog , big applause !!!!!! hee ~ lalalalala (:
tgk kociss ko hapdate blog smua orng terujeeee , gilooorr laaa ~

m0nster.inc , steady aku ~ hahahaha

Azrizal Hussin said...

erk..thnakz la cik qilasss ketupat palas yang menaekan smgt den..hwa3
t raye dtg umah..hahahaha

afifahramli said...

gmbr geylang si paku geylang skali! =p

Azrizal Hussin said...

erk..x de org tgkp gamba pom..loles

afifahramli said...

xkn la xde.. haha..
star kot!

Azrizal Hussin said...

erk..*terlupe tentang persembahan yang ktorg wat time kt umah 2*..lol
so x de pape trjad..huhu

afifahramli said...

eh ingatan den kuat lg..
xluput ditelan masa... haha

There was an error in this gadget