:: followers ::

:: me myself and i ::

My photo
Before you judge me get to know me first. You can't tell your heart what to do because it does it all on its own. Life ain't easy. I didn't wish to be everything to everyone but i did wish to be something to someone.

Thursday, April 19, 2012

Birthday oh Birthday



Salam and Hye all.

Sapa yang tak tahu bufday kan? surely la you guys sangat happy kan bila tiba bufday korang?
Nak dijadikan cerita adala seorang nie lahir pada tanggal 13 Apri 1976 199*. Masih muda lagi kn? stil young ma. Saya cuma rasa gembira sangat dapat join kecerian untuk tarikh tersebut baru-baru ni.

Nah ni antara gambar-gambar yang sempat dicuri disnap. ups! sit back and enjoy the feels!




cant remember its name. so ill give it a name steak burito?




mix steak. yummy!




two of us combined :')


Here's come the suprise part. SUPRISE! tadaaaa~ Red Velvet with Cheese Cream! looks yummy kan? such a naise cuppie cakes. got strawberry, blackberry , kit kat!
Apa lgi terkejut la bufday gal kita :P








nice strawberry



A to the M to the A to the L
AM
AL


So guess sapa nye bufday? tradaaaaaa~





close enough raite? troLOL

Happy Birthday Amal
Sweet 41 21!
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)


p.s : specially dedicated to u :') thanks to Amalina Tuna for joining us :)


No comments:

There was an error in this gadget